КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 04:32

Головна » 2011 » Листопад » 30
Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк нагородив майже 100 учасників обласного конкурсу учнівської та студентської творчості «Я - Київщини гордість і надія!», який проходив на Київщині за його ініціативи. Молодь Київщини отримала гарну можливість спробувати свої сили у наступних номінаціях конкурсу: «літературна творчість», «живопис», «фотохудожник». Всього у конкурсі взяло участь більше 25 тисяч дітей та молоді.
 
Від губернатора переможці отримали дипломи, сучасні ноутбуки, фотоапарати та інші цінні подарунки. Переможці конкурсу отримали грошові п ... Читати далі »
Переглядів: 663 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011


Соціальні партнери Федерації профспілок України - представники Федерації роботодавців 29 листопада зібралися в столичному «Українському домі» на свій об'єднавчий з'їзд. Він пройшов під гаслом «Зроби для України більше!». У роботі з'їзду взяв участь Голова ФПУ Юрій Кулик. Напередодні він від імені найбільшого профспілкового об'єднання України - Федерації профспілок України привітав делегатів з'їзду з цією знаменною для роботодавців нашої країни подією та побажав їм конструктивної роботи.
В роботі з’їзду взяли участь Прем’єр-міністр України Микола Азаров, віце-прем’єр-міністр – Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко, підприємці, б ... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011

Уже известно, когда выпускники будут сдавать тесты в 2012 году. График утвержден таким образом, чтобы тесты и экзамены не совпадали со временем проведения Евро-2012. В итоге первые из них школьники начнут сдавать сразу после выпускного вечера (12—13 мая). Матчи чемпионата, напомним, состоятся с 8 июня по 1 июля. Сначала будут сдаваться менее востребованные предметы — химия, русский язык и география, чтобы к тем тестам, которые будут сдавать все абитуриенты (например, украинский язык и литература) участники смогли лучше подготовиться.
 
НОВИНКИ. В это ... Читати далі »
Переглядів: 543 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011



Народна мудрість гласить: „Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина”. Людина з усіма її багатствами: знаннями, талантами, здібностями, вміннями. Загалом учні Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 багатші аж у п’ятнадцять разів, саме стільки мов вивчають у школі лінгвістики. А генераторами ідеї були дві жінки: директор школи, за освітою дипломований філолог Валентина Сергіївна Антоненко і легендарна Настя Лісовська з міста Рогатина, що на Івано-Франківщині, згодом улюблена дружина одного з наймогутніших султанів грізної Османської імперії – Сулеймана Пишного. Роксолана була Поліглотом. Тому Європу вражала не тільки її врода, а й, зокрема, знання мов. Мабуть, не випадково юні ірпінці зі школи №12 наз ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011

Уряд передбачив витрати на виплати по народженню дитини, враховуючи динаміку народжуваності, яка перевищила всі очікувані прогнози. У зв'язку з цим до кінця року потрібні були додаткові витрати. Тому Уряд прийняв рішення збільшити суму допомоги на 1 мільярд гривень. Про це сьогодні повідомив Прем'єр-міністр України Микола Азаров на своїй сторінці в Фейсбуці..
 
«Уряд терміново зробив зміни до бюджетного розпису. На жаль, деякий час потрібно на узгодження цих змін з Верховною Радою – так вимагає закон. Зараз всі процедури виконані, - написав Микола Азаров. - І як мені ... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011

29 листопада у Будинку спілок відбулося чергове засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Відкриваючи роботу засідання Голова Профспілки Георгій Труханов зазначив, що вирішення освітянських проблем багато у чому залежить від організованості Профспілки на всіх рівнях. «Злагодженість дій, уміння вести соціальний діалог з партнерами та колегами буде запорукою успішної роботи щодо захисту соціально-економічних прав та гарантій освітян», – наголосив Георгій Федорович.

Основним на порядку денному було питання про стан виконання обласним комітетом та профкомами вищих навчальних закладів Чернігівської області постанови президії Центрального комітету Профспілки працівників ос ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011

Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz