КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 05:34

Головна » 2012 » Квітень » 5 » Ірпінська ДЮСШ – чемпіон України серед спортивних шкіл
11:54
Ірпінська ДЮСШ – чемпіон України серед спортивних шкіл

     З 28 березня по 01 квітня цього року в місті Алушта (АР Крим) проходили міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Таврійська весна». У змаганнях взяли участь 1130 спортсменів з України, Росії, Швеції, Фінляндії, Німеччини, Білорусії та Молдови.
В рамках змагань проведений чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед команд ДЮСШ та інших позашкільних закладів, в якому взяли участь 25 команд з усіх куточків України.
       У складі збірної команди ДЮСШ м. Ірпеня були 3 Майстри спорту України (Бишевець Олексій, Щукін Костянтин, Федорова Олена), 4 Кандидати у майстри спорту України (Тимощук Вікторія, Дорошенко Євген, Сокольський Микита, Козицький Жан), 3 першорозрядники (Тимощук Марія, Тимощук Тетяна, Назаренко Дарина), 6 спортсменів другого розряду (Куцан Дмитро, Анопко Микита, Боярінцев Денис, Рябоконь Микола Могуренко Віктор, Войтанік Денис) та 5 спортсменів юнацьких розрядів (Шеметун Марина, Якуба Тетяна, Теремецький Тимофій, Кельді Борис, Матяш В'ячеслав, Татарніков Михайло).
      В перший день спортсмени виборювали нагороди на середніх дистанціях на місцевості Таушан Базар, що розташована неподалік селища Перевальне. Значна частина дистанції проходила по снігу, що ускладнювало проходження траси. Перемогу у своїх вікових групах святкували Бишевець Олексій та Федорова Олена, бронзову нагороду здобула Тимощук Вікторія. У другий день змагань були розіграні комплекти нагород на довгих дистанціях на місцевості Юка-Тепе біля Ангарського перевалу. Федорова Олена та Бишевець Олексій здобули золоті, а Тимощук Вікторія - срібну нагороди. У третій день спортсмени-орієнтувальники змагались на най видовищних спринтерських дистанціях у старовинній частині м. Гурзуф біля відомого дитячого табору «Артек». Золоті нагороди на спринтерських дистанціях здобули Щукін Костянтин та Тимощук Вікторія, срібні нагороди вибороли Козицький Жан, Бишевець Олексій та Федорова Олена. За результатами 3-х днів змагань команда ДЮСШ м. Ірпеня стала переможцем чемпіонату України серед спортивних та інших позашкільних закладів 2012 року.
       Слід відзначити одного з наймолодших учасників змагань 8-ми річного ірпінчанина Татарнікова Михайла, якій успішно закінчив усі дистанції. Зазначимо, що ці змагання були першим етапом відбору до складу юнацької та юніорської збірних команд України, які наприкінці червня цього року братимуть участь у чемпіонаті Європи серед юнаків у м. Бюжа (Франція) та на початку липня у чемпіонаті світу серед юніорів у м. Кошице (Словаччина). Ірпінські спортсмени вдало показали себе на першому етапі відбору та восьмеро з них пройшли до наступного етапу.
Переглядів: 481 | Додав: adminirp | Рейтинг: 5.0/1
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz