КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 13:53

Головна » Архів матеріалів
Про це сьогодні заявив заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Борис Жебровський під час зустрічі з директором Генерального Директорату Європейської Комісії з питань освіти та культури Жорді Кюрель Готором, політичним офіцером Генерального Директорату Європейської Комісії з питань освіти та культури Хеленою Скікос та Першим Консулом Представництва Європейського Союзу в Україні Хосе Роман Леон Лора.
 
Метою зустрічі стало обговорення проекту «ETwinning» в рамках програми Східного партнерства.
Переглядів: 524 | Додав: adminirp | Дата: 07.12.2011

Доводимо до відома, що статтею 25 Закону України «Про освіту» визначено, що організація та відповідальність за харчування у державних навчальних закладах покладаються на місцеві органи державної виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, міністерства і відомства України, яким підпорядковані навчальні заклади, на керівників навчальних закладів і здійснюються за рахунок бюджетних асигнувань.
 
Акцентуємо увагу, що організація харчування дітей в навчальних закладах проводиться не за «фінансовими нормами харчування з розрахунку на 1 дитину», а відповідно до пос ... Читати далі »
Переглядів: 511 | Додав: adminirp | Дата: 07.12.2011

Про те, що рівень бучанських педагогів – доволі високий, говорять не амбіції, а факти. Варто лише перерахувати скільки обласних і всеукраїнських делегацій освітян щороку відвідують місто, і зникнуть будь-які сумніви щодо кваліфікації наших вчителів.

В останній день осені приймала гостей і Бучанська спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням іноземних мов. До нас завітали учасники семінару – директори позашкільних навчальних закладів військово-патріотичного напряму, центрів туризму і краєзнавства. Кажуть, чули, що в Бучі зростають справжні патріоти – от і приїхали пересвідчитися, чи це дійсно так. Тема зустрічі – реалізація державної концепції патріотичного виховання: досвід, проблеми, перспективи.

Про ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: adminirp | Дата: 06.12.2011

«Танец с образованием»
 
Дмитрий Табачник, Министр образования и науки, молодежи и спорта Украины, рассказал о новых стандартах школьного образования, их восприятии обществом, инертности работодателей, а также о невозможности заставить транснациональную корпорацию работать с вузами.
 
Дмитрий Табачник — фигура в отечественном политикуме, мягко говоря, неоднозначная. Одни считают его главным врагом всего укра ... Читати далі »
Переглядів: 697 | Додав: adminirp | Дата: 06.12.2011

Уряд ініціює збільшення фінансування з державного бюджету виплати на допомогу сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам. Відповідний проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік» схвалено сьогодні Кабінетом Міністрів України.
 
Законопроект передбачає збільшення видатків Державного бюджету України на 2011 рік майже на 2 млрд. грн., із них 1,6 млрд. грн. після ухвалення відповідного закону Верховною Радою України, будуть направлені на виплати малозахищеним громадянам. ... Читати далі »
Переглядів: 490 | Додав: adminirp | Дата: 06.12.2011

Международные организации считают Киевское водохранилище опаснейшим объектом на планете. Об этом, на вечере памяти жертв Куреневской трагедии в Киеве, рассказал Василий Кредо, руководитель независимой международной группы ученых по прогнозированию последствий катастроф.

По словам Кредо, Киевское водохранилище обрекает Киев на судьбу Помпеи, а Украину ждет судьба Атлантиды. Кредо, мотивируя свой прогноз, сообщил, что в совете Европы вопрос о полной ликвидации Киевского моря как объекта поднимался неоднократно. Для международного сообщества один миллиард долларов для такой цели не проблема.

На Западе, по словам Кредо, считают, что Украине невозможно серьезно помочь, потому что кроме Киевского водохранилища у нас е ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: adminirp | Дата: 05.12.2011

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
 
ЛИСТ
від 24.10.2011 р. N 1/12-5765
 
Щодо оплати праці та встановлення розряду працівникам бібліотеки загальноосвітнього навчального закладу

 
Переглядів: 1620 | Додав: adminirp | Дата: 02.12.2011

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА
 
 від 16 листопада 2011 р. № 1204
 
Київ
 
 Про внесення змін до Положення про дошкільний навчальний заклад
 
Переглядів: 545 | Додав: adminirp | Дата: 02.12.2011

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк нагородив майже 100 учасників обласного конкурсу учнівської та студентської творчості «Я - Київщини гордість і надія!», який проходив на Київщині за його ініціативи. Молодь Київщини отримала гарну можливість спробувати свої сили у наступних номінаціях конкурсу: «літературна творчість», «живопис», «фотохудожник». Всього у конкурсі взяло участь більше 25 тисяч дітей та молоді.
 
Від губернатора переможці отримали дипломи, сучасні ноутбуки, фотоапарати та інші цінні подарунки. Переможці конкурсу отримали грошові п ... Читати далі »
Переглядів: 666 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011


Соціальні партнери Федерації профспілок України - представники Федерації роботодавців 29 листопада зібралися в столичному «Українському домі» на свій об'єднавчий з'їзд. Він пройшов під гаслом «Зроби для України більше!». У роботі з'їзду взяв участь Голова ФПУ Юрій Кулик. Напередодні він від імені найбільшого профспілкового об'єднання України - Федерації профспілок України привітав делегатів з'їзду з цією знаменною для роботодавців нашої країни подією та побажав їм конструктивної роботи.
В роботі з’їзду взяли участь Прем’єр-міністр України Микола Азаров, віце-прем’єр-міністр – Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко, підприємці, б ... Читати далі »
Переглядів: 870 | Додав: adminirp | Дата: 30.11.2011

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 47 48 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz