КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 00:19

Головна » 2012 » Серпень » 20 » У рамках акції «Нові стандарти – нова школа» в Ірпені побувала делегація освітян з Черкащини
13:40
У рамках акції «Нові стандарти – нова школа» в Ірпені побувала делегація освітян з Черкащини


     17 серпня 2012 року освітяни міста Ірпеня гостинно зустріли представників галузі освіти Ватутинського міського відділу освіти Черкаської області, зокрема: начальника відділу освіти Людмилу Петрівну Точинюк, завідуючу ММК відділу освіти Наталію Яківну Жовновату та голову міської організації профспілки працівників освіти і науки Ольгу Михайлівну Перепаду.
      Гості завітали до Приірпіння в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа», яка передбачає обмін делегаціями органів управління освітою. Акція проходить протягом 7-21 серпня нинішнього року з метою вивчення готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти.
      У ході робочого візиту члени делегації відвідали відділ освіти Ірпінської міської ради та науково-методичний центр де ознайомились з роботою, щодо підготовки закладів до нового навчального року, готовності впровадження нових стандартів в початковій школі, із системою роботи з педагогічними кадрами та пріоритетними напрямами розвитку освітньої системи міста і кожного навчального закладу.
      Члени робочої групи побували в Ірпінській спеціалізованій загальноосвітній школі I-III ст. художнього профілю №1 ім.А.С.Макаренка, яка визнана кращою в Київській області за даними профілем навчання; в Ірпінській спеціалізованій загальноосвітній школі з I-III ст. №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики), єдиній в області де організовано вивчення 15 мов світу; в Ірпінській загальноосвітній школі з I-III ст. №13, яка тривалий час є школою-лабораторією з інформаційних технологій; в Ірпінській загальноосвітній школі з I-III ст. №3, де успішно реалізуються напрями виховання та навчання талановитих, спортивно обдарованих, фізично розвинених учнів; в Ірпінській загальноосвітній школі з I-III ст. №14, де головним орієнтиром у виховній роботі є патріотичне виховання. Учасниками зустрічі на високому та достатньому рівні оцінено роботу закладів щодо реалізації заходів в рамках Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!», забезпечення учнів перших класів підручниками та навчально-методичною літературою, рівня підготовки вчителів початкових класів до роботи в умовах впровадження нових стандартів, матеріально-технічного забезпечення шкіл регіону.
       Представники делегації поділилися досвідом організації науково-методичної та навчально-виховної роботи. Учасники акції висловили подяку Міністерству освіти і науки, молоді та спорту за надану можливість обміну досвідом роботи між освітянами України.
Переглядів: 422 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz