КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 00:47

Головна » 2013 » Лютий » 26 » У Києві урочисто відкрито XVI Міжнародну виставку навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні - 2013"
10:40
У Києві урочисто відкрито XVI Міжнародну виставку навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні - 2013"
       25 лютого 2013 року в Київському Палаці дітей та юнацтва урочисто відкрито XVI Міжнародну виставку навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», організовану Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національною академією педагогічних наук України, виставковою фірмою «Карше».
       У церемонії відкриття взяли участь: Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Андрій Гуржій, проректор Київської духовної академії та семінарії ігумен Сергій, президент виставкової компанії «Карше» Олександр Карпов, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Володимир Вербицький, директор з корпоративних питань корпорації «Інтел» в Україні та СНД Тетяна Нанаєва.
       Вітаючи учасників та гостей, Василь Кремень зауважив, що виставка є однією з можливостей привернення широкої уваги громадськості до освіти, освітньої діяльності, до проблем і досягнень освіти. «Виставка сприятиме обміну досвідом між освітянами, осучасненню освітньої діяльності, - наголосив Василь Кремень. - Ми не повинні готувати людину до життя в минулому столітті. Ми маємо усвідомити – світ перейшов до інноваційного типу прогресу. І сьогодні ми маємо виховувати людину з інноваційним типом мислення, інноваційним типом культури, здатністю до інноваційного типу життя і діяльності».
        Упродовж трьох днів на виставці будуть представлені провідні навчальні заклади України, обласні та міські управління освіти, заклади післядипломної освіти, науково-методичні центри, інноваційні педагогічні технології, міжнародні та наукові установи, підприємства, комерційні структури та видавництва, які співпрацюють з системою освіти, педагогічна преса.
         Програмою виставки передбачено проведення семінарів, круглих столів, презентацій досягнень навчальних закладів, інноваційних розробок, обговорень актуальних проблем навчально-виховного процесу.
       Окремим підрозділом, у рамках виставки, проходитиме Сьома виставка-презентація «Освіта України «Інноваційні технології навчання», Конкурс наукових робіт. Виставка представить насичену конкурсну програму для учасників та для обдарованої молоді: Тринадцятий національний конкурс малюнку, Шостий національний конкурс архітектурних проектів, Третій національний конкурс молодих композиторів імені Івана Карабиця, Третій національний конкурс «Первоцвіт», Третій національний конкурс на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху».
         Міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», яка спрямована не лише на професіоналів галузі, стане цікавою й для школярів, майбутніх абітурієнтів, їх батьків, студентів, усіх зацікавлених у підвищенні свого професійного рівня та в набутті нового досвіду.
         Виставка триватиме до 27 лютого 2013 року.
Переглядів: 396 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz