КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 10:35

Головна » 2012 » Березень » 16 » Рада Київської обласної організації Профспілки: сьогодення та перспективи діяльності
16:17
Рада Київської обласної організації Профспілки: сьогодення та перспективи діяльності

15 березня 2012 року у Будинку спілок відбулося засідання ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Участь у роботі засідання взяли Любов Гарбаренко – заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України, Віктор Бутник – начальник Головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Євген Бакіров – начальник відділення Національної служби посередництва і примирення по місту Києву та Київській області.

Для звіту і обговорення членів ради було винесено наступні питання:

– робота Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо забезпечення трудових і соціально-економічних прав працівників галузі в 2011 році;

– розподіл членських внесків на 2012 рік.

Голова обласної організації Профспілки Анатолій Цикалюк, розпочинаючи роботу, доповів про напрями дій профорганізації за звітний період. Зокрема, він наголосив, що непорушним завданням було, є і буде цілеспрямований соціально-економічним захист спілчан. Звітуючи про виконану роботу лідер організації також окреслив подальший вектор діяльності очолюваної організації.

Члени ради активно долучилися до обговорення звіту голови та виступів запрошених. Особливо активною була конструктивна бесіда з соціальним партнером обласної Профспілки – начальником ГУОН КОДА Віктором Бутником. У виступах голови районних та міських профорганізацій підіймали актуальні та важливі питання освітян області.

Урочистими моментами засідання ради було визнання діяльності Профспілки області та вручення нагород.

Так, начальник відділення НСПП по Києву та області Євген Бакіров вручив голові обласної організації Анатолію Цикалюку свідоцтво, яким засвідчується репрезентативність Київської обласної організації Профспілки.

Заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко, окрім відповідей на численні запитання членів ради, виконала ще й приємну місію – нагородила почесними грамотами ЦК найактивніших впроваджувачів якісної інформаційної роботи та налагодження зворотного зв’язку зі спілчанами.

Під оплески учасників засідання Любов Гарбаренко нагородила почесним знаком ФПУ «За розвиток соціального партнерства» голову Київської обласної організації Анатолія Цикалюка за багаторічну, дієву й результативну діяльність, взаємодію з соціальними партнерами у спільній справі захисту прав та інтересів освітян.

Завершилося засідання церемонією вручення відзнак і цінних подарунків організаційним ланкам і профспілковому активу за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм у профспілковій роботі від Київської обласної організації Профспілки та за вагомий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній розвиток області та з нагоди 80-річниці з дня утворення Київської області від Київської обласної державної адміністрації.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 394 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz