КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 23:00

Головна » 2012 » Березень » 5 » Освітяни з Ірпеня взяли участь у ІІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2012»
10:16
Освітяни з Ірпеня взяли участь у ІІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2012»
       1-3 березня 2012 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходить ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти–2012», урочисте відкриття якої відбулося за участю Міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.«В умовах глобалізації створення економіки знань неможливе без якісної освіти. І нам усім слід пишатися тим, що українська освіта сьогодні займає передові позиції у світі», – наголосив Дмитро Табачник у своєму вітальному слові.
 
       ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2012» є одним із найбільш помітних та масштабних презентаційних заходів в українській освітній галузі. Цього року вона стала місцем зустрічі представників близько 800 провідних навчальних закладів, видавництв, центрів, асоціацій та підприємств з усіх регіонів України, а також учасників з Російської Федерації, Чеської Республіки, Естонської Республіки, Швейцарської Конфедерації, Словацької Республіки, Республіки Польща, Сполучених Штатів Америки. За словами Президента Національної Академії педагогічних наук України Василя Кременя, виставка стане майданчиком для обміну досвідом між усіма її учасниками, приверне увагу до проблем в освітній галузі та підкреслить значимість освіти у суспільстві.
 
       1 березня 2012 року на відкритті та презентації міжнародної виставки побували керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів, працівники відділу освіти та науково-методичного центру міста Ірпеня. У павільйоні «Освіта Київщини» центральну експозицію зайняли матеріали з досвіду роботи освітніх закладів регіону, а саме: СЗШ №12 (директор – В.С.Антоненко) – 25 матеріалів, ЗШ №13 (директор – В.М.Захлюпаний) – понад 20 матеріалів.
 
        Уперше на виставці такого високого рівня експонувалися інноваційні матеріали нашого дошкілля та позашкілля. Їх представили: ДНЗ №1 «Лісова пісня» (завідуюча – М.Д.Нельзіна, методист – А.М.Батуринець), ДНЗ №12 «Радість» (завідуюча – Т.Я.Господарчук, методист – О.І.Шокало), ДЮСШ (директор – В.З.Тарасов). Дебютантами даної виставки є матеріали науково-методичного ценрту (директор – Н.О.Шкарпітко) та міської психолого-медико педагогічної комісії (завідуюча – Д.Б.Тимошенко- Ушакова). Експозиція, яка представляла відділ освіти Ірпінської міської ради, викликала неабиякий інтерес у відвідувачів, справила приємне враження, зацікавила. Відбулися цікаві діалоги, обмін думками, адресами з численними гостями виставки.
 
        Результатом роботи стали нагороди ІІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2012»: золоту медаль і диплом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України отримав колектив Ірпінської СЗШ №12 за участь у міжнародній виставці в номінації «Міжнародне співробітництво закладів освіти і наукових установ» та срібну медаль та диплом – у номінації «Упровадження у навчально-виховний процес інноваційних педагогічних технологій»; золотом удостоєний відділ освіти Ірпінської міської ради.
Переглядів: 396 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz