КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 10:01

Головна » 2011 » Грудень » 12 » Оголошено результати Восьмого всеукраїнського конкурсу Вчитель-новатор
10:55
Оголошено результати Восьмого всеукраїнського конкурсу Вчитель-новатор

22 листопада 2011 року в офісі компанії «Майкрософт Україна» відбулося засідання журі Восьмого всеукраїнського конкурсу "Вчитель-новатор”, який проводила компанія «Майкрософт Україна» з 5 вересня до 31 жовтня 2011 року за сприяння Інституту іноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Метою Конкурсу було опанування освітянами сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.
Персональний склад журі: голова журі - Пушкарьова Т.О. – заступник директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорт; Косик В.М. – начальник відділу інноваційних і інформаційних технологій Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорт; Гущина Н.І. – науковий співробітник відділу інноваційних і інформаційних технологій Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорт; Курченко Я.А. – керівник освітньої програми Microsoft «Партнерство в навчанні» компанії «Майкрософт Україна»; Литвинова С.Г. – директор інформаційно-методичного центру Оболонського району м. Києва; Антикуз О.В. – переможець VII Всеукраїнського конкурсу Учитель-новатор, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист (, м.Курахове, Донецька область); Мацьоха О.М. – вчитель інформатики спеціалізованої школи № 269 м. Києва.
Організаційну допомогу забезпечували Свириденко О.C. – менеджер освітньої мережі Microsoft"Партнерство в навчанні” та Войтко О.В. – (секретар Конкурсу) науковий співробітник відділу науково-педагогічних проектів Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорт.
Журі конкурсу вели жваві дискусії та активно обговорювали конкурсні матеріали для виявлення кращого досвіду створення інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft. Члени журі відібрали 10 найкращих робіт і визначили переможців конкурсу за 6 номінаціями, а також переможця гран-прі. Ми вітаємо переможців цьогорічного конкурсу:

Фрідман Ірина Леонідівна '"Використання ІТ при реалізації проекту "Коріння" Гран-прі
Бєлянкіна Тетяна Іванівна "Комплекс навчально-контролюючих програм "Математичні тренажери" для учнів 5 класів" Диплом
Бройченко Анатолій Герасимович "Комплекс уроків-презентацій "Віртуальний учитель 1" Диплом
Зарудня Тетяна Олександрівна "Інтерактивні мультимедійні навчальні матеріали з геометрії (8 клас)" Диплом
Захлюпаний Володимир Миколайович "Геометрія 7 клас" Диплом
Комарівський В'ячеслав Дмитрович "Web-розробка "Стереометричні задачі" Диплом
Комбарова Анжеліка Олександрівна "Електронний посібник "Веселий букварик" Диплом
Таран Віра Петрівна "Мультимедійний посібник "Вегетативні органи рослин" Диплом
Тур Лариса Іванівна "Тілько той, хто пам’ятає минуле гідний майбутнього" Диплом
Шилова Юлія Валеріївна "Створення освітнього середовища" Диплом
Ящук Андрій Валентинович "Захід присвячений 50-річниці пілотованого польоту в космос" Диплом

Члени журі плідно попрацювали, оцінюючи роботи конкурсантів, адже у 2011 році у Конкусі взяла участь рекордна кількість учасників – близько 1000 осіб (на розгляд журі було подано 1020 робіт).
14 грудня 2011 року в офісі компанії «Майкрософт Україна» буде проходити Третій всеукраїнській форум вчителів-новаторів, під час якого відбудеться нагородження 11 переможців дипломами та цінними подарунками партнерів конкурсу, компаній Panasonic та «Навігатор». Під час Форуму також будуть оголошені 100 лауреатів Восьмого всеукраїнського конкурсу "Вчитель-новатор”, які отримають грамоти від Інституту іноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.


Переглядів: 632 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz