КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:23

Головна » 2012 » Грудень » 27 » Новорічні приготування: зустрічаємо рік Змії
15:36
Новорічні приготування: зустрічаємо рік Змії

Напередодні новорічного свята кожен із нас замислюється над тим, як зустріти Новий рік 2013 року. Адже всі прагнуть зустріти Новий рік так, щоб протягом наступного року нас супроводжувала удача в усьому.

Тож розпочати варто з ретельної підготовки до зустрічі Нового 2013 року. Для цього уважно поставтеся до підбору новорічного вбрання, також не забувайте про оздоблення будинку і новорічне святкове меню.

Що говорить гороскоп

2013 ознаменувався роком Чорної Водяної Змії, яка символізує мудрість, терпіння, витривалість і розважливість, збиваючи з пантелику супротивників своєю беззахисною і повільною поведінкою.
Рік Чорної Водяної Змії фактично вступає в свої права десятого лютого 2013 року, а закінчиться тридцять першого січня 2014 року.

Змія – це мудрість, терпіння, повільність, тому в той рік, який вона проповзає, найкраще робити акцент на освіту і творчість, пошуки відповідей на різноманітні питання.
2013 рік вимагає виважених рішень, які потрібно приймати не лише на основі аналізу, але і спираючись на емоції.

Загальний гороскоп на 2013 рік обіцяє всім знакам зодіаку удачу в інтелектуальній діяльності. Найкраще справи будуть йти у вчених, аналітиків, вчителів і політиків. За китайським календарем змія вважається символом мудрості, розуму, волі та любить, коли люди міркують, тому потрібно в цьому році приймати розумні і продумані рішення.

Саме Чорна Змія несе людям в майбутньому році несподівані перевороти і зміни в житті, нестабільність і мінливість подій. Тому рекомендується в рік Змії все ретельно продумати, зважити всі фактори та спланувати кожен свій крок, перш ніж до чогось приступати. Потрібно бути вкрай обережними у новому році, обачність також не завадить.

Наступний 2013 вимагає зважених рішень, які потрібно приймати не лише на основі аналізу, але і спираючись на емоції. Агресія не характерна для року змії, але при цьому, якщо прояв такої спостерігатиметься, то пощади не варто чекати.

Як зустрічати

Обов’язковою умовою зустрічі цього Нового року буде присутність на столі гілочки сосни, яка символізуватиме довголіття. А на ялинці обов’язково має бути невеликий талісман року – змія, їй підлестить така увага.

Зустрічати Новий 2013 астрологи рекомендують в невеликому, тісному колі своєї родини або компанії. У цей світлий і добрий свято треба повністю розслабитися і відкинути всі турботи і похмурі думки.

Змія – дуже охайна і навіть кілька разів на рік змінює шкіру, тому китайські мудреці радять обов'язково присвятити передноворічний час генеральному прибиранню дому. До 31 грудня слід встигнути вимести і викинути разом зі сміттям, пилом і мотлохом все невезіння, яке траплялося в попередньому році – Дракон буде радий гідним проводам, а Змія задоволена наданими почестями.

Як прикрашати

Оселя повинна бути прикрашена у «зміїному стилі». В елементах декору треба дотримуватися кольорів, що відповідають водній стихії! З приходом Нового року, «Змія» повинна відчути, що її чекали, що до її приходу готувалися! Обов'язково потрібно помиритися з коханими, рідними та друзями, якщо стосунки були затьмарені сварками і недомовками. Адже змія дуже не любить скандалів та суперечок.

Вибираючи, де зустріти рік змії, пам’ятайте про те, що змія не переносить шуму, тому рекомендується зустрічати цей Новий рік в тісному сімейному колі або компанії друзів. Постарайтеся розслабитися, відкинути всі похмурі думки і забути про турботи. У новорічну ніч дуже важливо мудро дивитися на речі, насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми, відкинути в сторони дріб’язкові переживання.

2013 рік сприятливий для одружень. Шлюби, укладені в цьому році, будуть довгими та щасливими. Хоча відносини у закоханих будуть розвиватися нерівномірно. Їх чекають серйозні випробування. Ті, хто вже є у шлюбі, будуть щасливими, якщо будуть вміти йти на компроміси. Їхні почуття будуть в гармонії, якщо вони навчаться чути один одного та поставлять на перше місце духовні аспекти.

Що одягнути

Змія полюбляє елегантні наряди з гладкої тканини. Атлас, шовк, шифон просто ідеальні тканини для новорічного костюму. Кольори повинні бути відтінками води: світло-блакитний, синій, морської хвилі і навіть чорний. Втім, оскільки змії також бувають і відтінками зеленого, червоного, жовтого, сріблястого, то можете підібрати наряд такого кольору, окрім білого однотонного кольору. Доречним буде браслет, каблучка або кольє у вигляді змії.

Одяг у новорічну ніч має бути обов'язково новим. Уникайте яскраво червоного кольору, неприємного для змії, але і не намагайтеся одягтися у все чорне, бо Новий рік – це свято, тому дайте волю своїй фантазії і покладіться на власний смак.

Що подарувати

Коли будете замислюватися про подарунки на Новий рік, не враховуйте тільки побажання близьких і рідних, пам’ятайте, що це рік змії.
Тож гарним подарунком до свята буде предмет коричневого, чорного кольору. Проте змія любить уважних, цілеспрямованих людей, тому доречним буде подарунок у вигляді органайзера, щоденника або ноутбука. Доречними також будуть у якості подарунка ювелірні прикраси та парфуми.

Що приготувати

Оскільки 2013 рік – Рік Змії, любительки розкоші і делікатесів, зустрічати Змію треба чимось незвичайним.

На новорічний стіл постеліть блискучу скатертину, краще, якщо це буде синій однотонний колір. Підійде скатертина й іншого будь-якого кольору, головне щоб був геометричний орнамент.

Вишуканою і дорогою повинна бути сервіровка столу. Так що дістаємо тонкий фарфор, родинний кришталь, столове срібло. Фігурка змії – це обов’язкова прикраса на столі. Проте новорічний стіл, за європейськими мірками, не повинен гнутися від страв і вина, так що нехай буде все, як завжди – в міру і вишукано.

І не забудьте у останні хвилини року, що минає, подякувати йому за усе приємне та загадати своє найзаповітніше бажання.
Яскравих новорічних свят!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 461 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz