КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 21:56

Головна » 2011 » Грудень » 27 » Молодь - надійна опора профспілок
19:14
Молодь - надійна опора профспілок

27 грудня відбулося засідання Молодіжної ради Київської обласної ради профспілок, у роботі якого взяли участь представники первинних профспілкових організацій підприємств, учбових закладів та установ Київської області.
 
Звертаючись до присутніх, заступник Голови Київської обласної ради профспілок Сергій Герус повідомив про оновлення складу Молодіжної ради Київської обласної ради профспілок згідно з постановою Президії облпрофради від 28 листопада ц.р.
До нового складу Молодіжної ради увійшли більше 30 голів та членів первинок, що входять до обласних організацій галузевих профспілок.
На першому організаційному засіданні обрано голову Молодіжної ради – Михайла Бойка, представника профкому Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Г.Сковороди, що входить до Обласної профспілки працівників освіти і науки. Також члени ради обрали заступників Голови, сформували склад Виконавчого комітету Молодіжної ради та ухвалили план роботи на 2012 рік.
Серед пріоритетних завдань своєї діяльності члени Молодіжної ради визначили, зокрема, такі: співпраця з органами державної влади, місцевого самоврядування, організаціями роботодавців, громадськими об'єднаннями щодо вирішення проблем молоді, підтримка зв'язку з Молодіжною радою Федерації профспілок України — як координуючого органу щодо виконання Програмних резолюцій VI З'їзду ФПУ, зокрема, резолюції «Молодь - надійна опора профспілок», вивчення досвіду роботи активних Молодіжних рад в інших регіонах України та встановлення і підтримка міжнародних зв'язків.
 
Також профспілкова молодь планує зосередитись на розробленні та внесенні пропозицій до цільових державних програм, законопроектів щодо захисту прав та інтересів молоді, здійснювати контроль за працевлаштуванням випускників вищих навчальних закладів, створенням належних умов для адаптації в трудових колективах, підвищенням кваліфікації та професійної майстерності, задоволенням культурно-освітніх та оздоровчих потреб молоді, спрямовувати зусилля членів ради на організацію навчання членів молодих профактивистів.
Серед стратегічних завдань - формування кадрового резерву профспілок, надання практичної допомоги у фаховій підготовці молодих профактивістів, залучення молоді до профспілкової діяльності і членства в профспілках тощо.
У засіданні взяв участь Володимир Майданюк - головний спеціаліст управління з гуманітарних питань та роботи з молодцю апарату ФПУ.
 
Медіа-центр ФПУ
Переглядів: 498 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz