КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ірпінська міська організація
Меню сайту

Форма входу


Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 13:41

Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Міський конкурс «Класний керівник року» знайшов своїх переможців!
18:29
Міський конкурс «Класний керівник року» знайшов своїх переможців!
      Що найголовніше в житі школяра? Звісно, стосунки – у малят з учителями та однолітками, у підлітків - з однолітками та вчителями! Саме стосунки створюють ту шкільну ауру, яка суттєво впливає не тільки на успішність, а й на формування характеру, врешті-решт на стан морального, психічного та фізичного здоров’я учня! Чи не найвпливовіший у житті школяра будь-якого віку вчитель – класний керівник. Саме тому конкурс педагогічної майстерності «Класний керівник року» має на меті виявлення досвіду кращих класних керівників, які у практичній роботі ефективно використовують різноманітні форми і методи виховної роботи, інноваційні виховні технології; популяризацію педагогічних здобутків класних керівників-новаторів, створення інформаційного освітнього простору з питань роботи класних керівників.
       У міському конкурсі «Класний керівник року», що проходив на базі Ірпінської спеціалізованої школи №2 з поглибленим вивченням економіки та права брали участь 9 класних керівників: Павліченко Т.С. (СЗШ №12), Пасічна І.В. (НВО «Освіта»), Яковенко В.М. (ЗШ №5), Краєвська Т.А.(СЗШ №2), Біляк А.А. (ЗШ №13), Тимощук Л.Ю.(ЗШ №18), Несміян Т.А.(ЗШ №17), Мариніна І.М.(СЗШ №1), Підмогильна С.В. (ЗШ №3). Класні керівники показували свою майстерність у 5 номінаціях: порт фоліо класного керівника, представлення, фрагмент виховного заходу, педагогічне кредо, світ захоплень.
        Разом з учнями та їх класними керівниками присутні мандрували стежинами дружби, відчули тепло батьківського хліба, вшанували матір – берегиню роду, дізналися про етнічні особливості національної кухні, про життєві правила в школі юної леді, про добро та справедливість, про вічні таїнства природи.
        Конкурси оцінювало компетентне журі, що складалося із спеціалістів відділу освіти, методистів науково-методичного центру, керівників навчальних закладів. За підсумками журі перемогу отримала класний керівник 7-А класу СЗШ №12 Павліченко Тетяна Сергіївна, ІІ місце виборола класний керівник 11 класу СЗШ №2 Краєвська Таміла Артурівна, ІІІ місце – класний керівник 8 класу ЗШ №13 Біляк Анна Анатоліївна. Всі учасники конкурсу були відмічені Подяками в різних номінаціях.
        Відділ освіти Ірпінської міської ради та науково-методичний центр висловлює подяку адміністраціям навчальних закладів за якісну та змістовну підготовку конкурсантів. Особлива подяка директору СЗШ №2 Бєловій Ірині Германівні за створені умови під час проведення конкурсу, за теплу і товариську атмосферу, відмінні організаторські здібності!
        Бажаємо класним керівникам загальноосвітніх навчальних закладів Ірпінського регіону подальших перемог, злетів, успіхів у такій нелегкій, але значущій і відповідальній роботі класного керівника!
    
        Відділ освіти Ірпінської міської ради, науково-методичний центр.
Переглядів: 568 | Додав: adminirp | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz